WNT verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten.
Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen.
Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.

WNT Scandinavia AB söker 2 st skärtekniska säljare

I följande län : Stockholm,Uppsala och Östra Småland

I första hand söker vi personer i dessa områden ,men tveka inte att söka om du bor utanför , WNT är alltid intresserande om du har den rätta bakkgrunden.

WNT inriktar sin försäljning till små och medelstora verkstadsföretag. Med högkvalitativa verktyg från kända leverantörer och tillverkade av hårdmetall från vår egen koncern, har vi full kontroll på kvaliteten.

WNT:s skärtekniska säljare har flerårig erfarenhet från bearbetningsindustrin. Till deras och våra kunders hjälp finns vår katalog på drygt 2000 sidor och 50 000 artiklar som ligger i Europas modernaste lagersystem. Därmed erbjuder vi ett av marknadens största sortiment av skärande och hållande verktyg.

Din profil:

I och med att vi koncenterar oss på skärande verktyg är det ett krav att du har erfarenhet av verkstadsbranchen samt en lämplig utbildning och minst 5 års praktisk erfarenhet i botten. För dig som idag jobbar i produktionen och vill anta en ny utmaning erbjuder vi dig en möjlighet. Har du sålt skärande verktyg förut är det en fördel men absolut inget krav. Du är utåtriktad, har lätt för att bygga relationer och tycker att det vore roligt att vara med om den fortsatta utvecklingen av ett stabilt företag på den svenska marknaden.

Arbetsbeskrivning:

Efter en gedigen utbildning är det din uppgift att marknadsföra våra produkter och hjälpa kunden att välja rätt verktyg. Du är ansvarig för rådgivning, teknisk support och för att utöka vår kundstam samt uppnå fastlagda försäljningsmål. Du brinner för att bygga upp nya marknader och tycker om att arbeta med frihet under ansvar.

 

Skulle din profil stämma överens med vår beskrivning skicka då in din ansökan per e-mail till wnt-se(at)wnt.com. För ytterligare frågor kontakta Joachim Persson 070-372 63 94. Ange gärna när du kan börja och vilka lönekrav du har.

VD Tinus Zuetenhorst

WNT Scandinavia AB 
Munkerödsvägen 27
444 32 Stenungsund

tinus.zuetenhorst(at)wnt.com