WNT maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te garanderen.
Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

WNT draaigereedschappen voor de verspaning

WISSELPLAATDRAAIGEREEDSCHAPPEN

Wisslplaatdraaigereedschappen

U kunt op het WNT-wisselplatenprogramma vertrouwen. Speciaal bij de Dragonskin gecoate soorten is elke wisselplaat een specialist in zijn gebied. Het maakt niet uit of het staal, roestvrij staal, hittebestendige legeringen of gietijzer is. Met de WNT-Dragonskin-soorten bereikt u altijd de hoogste standtijden. Ook de WNT-gereedschaphouders XpressClamp en IsoClamp garanderen de hoogste stabiliteit en proceszekerheid.

Naar de producten

 


ECOCUT EN PROFILEMASTER

EcoCut en ProfileMaster

Boren in vol materiaal, draaien en steken met één systeem 
EcoCut en ProfileMaster zijn de multifunctionele WNT-gereedschapsystemen voor draaibewerkingen. EcoCut, het multitalent onder de verspanende gereedschappen, reduceert uw investeringskosten, want voor het boren in vol materiaal en het draaien is vanaf nu slechts één gereedschap nodig. Tijdrovende gereedschapwissels komen te vervallen, het programmeerwerk vermindert, de doorvoersnelheid stijgt. ProfileMaster gaat nog een stap verder: het biedt u de mogelijkheid tot nauwkeurige insteekbewerkingen. 


Naar de producten


STEEKGEREEDSCHAPPEN

Steekgereedschappen

Met de WNT-steekgereedschappen heeft u alles onder controle – zelfs moeilijke insteekbewerkingen met ongecontroleerde spanen en hoge temperatuurontwikkeling. De perfecte uitbreiding: de opnamesystemen MonoClamp voor monogereedschappen en ModularClamp voor modules. Voor de allerhoogste eisen bij af-, insteken en langsdraaien is het systeem SX ontwikkeld: Met behulp van FEM-modellering ontworpen, combineert SX hoge stabiliteit met een geoptimaliseerd krachtverloop.

Naar de producten


Miniatuur draaigereedschappen

Miniatuur draaigereedschappen

Efficiëntie in millimeterbereik
Kleine werkstukken economisch bewerken – met gereedschappen van WNT. De miniatuurgereedschappen UltraMini en MiniCut zijn geschikt voor draaibewerkingen vanaf Ø 0,5 mm resp. 8,0 mm. Typisch inzetbereik: het bewerken van hoognauwkeurige contouren van kleine delen met scherpe snijkanten. SlotCut maakt spiebaan-steekoperaties op de draaimachine zonder extra bewerkingen op andere machines mogelijk. Als universele coating voor alle materialen wordt CWX500 aanbevolen.

Naar de producten