WNT maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te garanderen.
Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

WNT boorgereedschappen

HSS-Boren

HSS-Boren

Het assortiment HSS-boorgereedschappen komt aan alle wensen van de gebruikers tegemoet. Bij ons vindt u spiraalboren vanaf een diameter van 0,15 mm, centerboren, getrapte- en opboorgereedschappen voor nagenoeg alle materialen. Een speciaal voorbeeld van betrouwbaarheid is de HSS-boor type UNI – een universeel TiN-gecoat gereedschap met 4-vlaksslijping voor geringe snijkrachten en hoge stabiliteit.

Naar de producten


VHM-Boren

VHM-Boren

Perfectie bij het boren en tegelijkertijd de hoogste performance.
VHM-boorgereedschappen van het type WTX zijn voor gebruikers al jarenlang een begrip. WNT biedt voor elke toepassing de geschikte WTX-boor: WTX-UNI, WNT-VA, WTX-H, WTX-AI, WTX-Ti, WTX-Speed, WTX-180, WTX-Change.
Het programma wordt afgerond door onze WTX-Mini voor boringen vanaf Ø 0,1 mm alsmede door onze WTX-TB diepgatboren, die tot een diepte van 50xD inzetbaar zijn. 

Naar de producten    WTX Speed & Feed

          Naar de typenoverzicht    Configureerbare VHM getrapte boren    WTX – Change Feed

Wisselplaatboren

Wisselplaatboren

Meer voeding met maximale proceszekerheid. 
HighFeedDrill C900 is de WNT wisselplaatboor met nieuw ontwikkelde soort wisselplaten met breed inzetgebied voor extreem hoge boorvoedingen en grote spaanvolumes en 4-snijkanten. Ideaal voor universele inzet op draai-, boor- en freesmachines: PolyDrill, de wisselplaatboor met hoge gereedschapstabiliteit en geringe snijkrachten. WNT wisselplaatboren hebben altijd gespiraliseerde spaankamers voor optimale proceszekerheid. Verkrijgbaar in de gangbare uitvoeringen voor alle materialen – ook voor hittebestendige legeringen.

Naar de producten


Ruimen en verzinken

Ruimen en verzinken

WNT heeft voor elk materiaal de geschikte ruimer.
Standaard ruimers, hardmetalen ruimers, hogesnelheidsruimers met wisselkopsysteem. Voor de hoogste eisen aan rondloopnauwkeurigheid: de high-performanceruimers HSR -UNI, -VA en -AL alsmede Reamax wisselkopruimers van Ø 12,5 – 40 mm en de nastelbare Monomax ruimers van Ø 5,6 - 25,89 mm. MultiChange wisselkopruimers – voor elke toepassing de juiste ruimkop.

Naar de producten