WNT maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te garanderen.
Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bedrijfswaarden

De inzet en bedrijfscultuur zijn in het denken en handelen van elke medewerker verankerd en hebben ertoe geleid dat het WNT Team een zeer succesvolle gemeenschap is geworden. Deze succesformule wordt ook bij de sponsoring toegepast met als doel om ook hier een team te vormen, die met passie en enthousiasme geïnspireerd wordt om zodoende topprestaties te leveren. Wat de waarden van deze bedrijfscultuur zijn, ervaart u hier in detail.

Empathie

Wij zijn altijd bereid om vanuit het oogpunt van onze klanten het effect van ons handelen te beoordelen.

Vechtlust

De typische toepassingssituaties van middelgrote verspanende bedrijven stellen ons dagelijks voor nieuwe uitdagingen: Wij willen de perfecte oplossing waaruit onze volledige competentie en ervaring blijkt.

Pioniersgeest

Wij zijn te allen tijde bereid de geëffende paden te verlaten om nieuwe manieren te vinden om onze servicebelofte waar te kunnen blijven maken.

Sportiviteit

Ieders persoonlijke ambitie om de ander wat betreft prestatie en succes te overtreffen, verhoogt voortdurend onze normen, maar daarbij worden de regels van "fair-play" nooit uit het oog verloren.

Teamgeest

Wij zijn net zo trots op de successen en goede prestaties van collega's als op die van onszelf.

Familiegevoel

Het deel uitmaken van een wereldwijd opererende ondernemingsgroep biedt ons net als bij een grote familie wederzijdse ondersteuning, onderling respect en het trotse gevoel om bij een hechte gemeenschap te horen.