WNT maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te garanderen.
Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

ONEINDIG LANGDRAAIEN

Voor de eerste keer in het bestaan presenteert WNT een speciale catalogus voor langdraaien, welke perfect aansluit aan de verlangens van deze specifieke markt. Naast de omvangrijke keuze aan gereedschappen profiteerd u als klant van de grote leverbetrouwbaarheid van deze gereedschappen alsmede van de snelle levering, welke, bij een bestelling voor 19.00 uur (via de E-shop) reeds de volgende werkdag plaatsvindt. Daarnaast staan de verspaningsspecialisten van WNT zowel persoonlijk als telefonisch voor u klaar voor advies, zodat uw productie nooit stilstaat en u oneindig lang draaien kunt.Kwaliteitsgereedschappen voor langdraaien

Voor elke toepassing de juiste oplossing

Met 5.000 compleet nieuwe en speciaal voor langdraaien ontwikkelde producten omvat de speciale catalogus „Gereedschappen voor langdraaien“ nu meer dan 11.000 kwaliteitsgereedschappen. Met dit omvangrijke assortiment zijn wij nu ook uw specialist voor langdraaien. Dankzij dit unieke productenportfolio kunnen wij u altijd de ideale gereedschapoplossing voor uw toepassingen aanbieden en u zodoende bij uw dagelijkse uitdagingen aan de langdraaimachine optimaal ondersteunen.

Uw competente partner ter plaatse.

Persoonlijk advies door uw technisch adviseur van WNT

Dat wij onze klanten graag adviseren, heeft een simpele reden: wij willen het beste voor u en de beste oplossingen ontwikkelen we samen. Dankzij jarenlange praktijkervaring zijn onze experts in staat om snel uw individuele behoeften te herkennen en u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw productiviteit. Gebruik deze Service² van WNT.

Eenvoudiger gaat niet

Bestellingen via de WNT online shop

In de WNT online shop kunt u uw gereedschappen met een klik van de muis uitzoeken en bestellen – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Al uw transacties (ook uit het verleden) worden in de online shop transparant en overzichtelijk weergegeven. Registreer uzelf en maak gebruik van onze Service²: www.wnt.com

 

Klik hier voor de producten

Wij hebben 55.000 artikelen in voorraad – voor u.

Leverbetrouwbaarheid van 99 % dankzij onze moderne logistiek

Waarom een eigen voorraad houden? Wij nemen dat graag van u over! Met het modernste logistieke centrum in de verspaningsbranche garanderen wij u dat uw bestelling de volgende werkdag geleverd wordt. Dat geldt voor 55.000 producten, waarvan ca 11.000 artikelen voor langdraaien, met een leverbetrouwbaarheid van 99 %.


Kostenloos bestellen - de gereedschapselectie voor langdraaien

Gelieve onderstaande velden in te vullen. De met een * gekenmerkte velden zijn verplichte velden